maart 30, 2008

Home

In januari 2004 zijn we naar Engeland vertrokken om daar een 6 maanden durende training te volgen. Sindsdien zijn we op een internationaal avontuur met God als onze tourleider.

Na vijf en een half jaar in Engeland gewoond te hebben, zijn we in augustus 2009 naar Valga (Estland) verhuisd. Hier hebben we 3 jaar de kerk geholpen en de leiders bemoedigd en opgebouwd, en hebben we de Alfa Cursus geïntroduceerd.

In juli 2012 zijn we naar Tallinn (Estland) verhuisd om hier deel te worden van een nieuwe kerk (church plant). Samen met een Engels gezin vormen we het kernteam. We zijn onderdeel van de Newfrontiers familie van kerken. We geloven dat God deze kerkplant over de jaren zal laten uitgroeien tot een kerkgemeenschap die een positieve bijdrage kan leveren aan de samenleving in Estland, een plek waar mensen zich welkom weten en waar ze de kans hebben te onderzoeken of de goede boodschap van het evangelie zoals dit in de Bijbel staat, voor hen ook relevant is.

Maar onze visie gaat verder dan dit. We willen ook betrokken zijn bij het bemoedigen van lokale leiders en ook samenwerken met vergelijkbare initiatieven in andere steden in de Baltische regio.

In het dagelijkse leven werkt Arnoud voor zijn eigen  onderneming welke zich richt op de werktuigbouwkunde en relaties met Nederland. We willen hiermee op termijn financieel zelfvoorzienend worden. Elisabeth richt zich op het moment fulltime op de kinderen, maar verwacht in de toekomst (privé) Engelse lessen te kunnen gaan geven. Onze kinderen gaan verder naar Estse scholen en kindergardens.

Via deze pagina hopen we jullie (onze familie, vrienden en andere belangstellenden) op de hoogte te houden van ons wel en wee waar we ook zullen gaan.

We geloven trouwens dat God een plan heeft met iedereen en dat dit plan voor iedereen uniek zal zijn.

Als u van wat we doen op de hoogte wilt blijven, voeg dan je E-mailadres aan onze mailinglist toe. Als je vragen hebt of een reactie wilt geven, gebruik dan het reactie formulier.

Switch to desktop version