De laatste weken

Beste familie en vrienden,

Even een korte update. Zoals jullie weten zullen we van Valga naar Tallinn verhuizen. Dit zal gebeuren op vrijdag 27 juli (op Vera’s verjaardag!). Dus vandaag over 3 weken zullen we in Tallinn wonen en beginnen aan een volgend hoofdstuk in ons leven.

Ons appartement is op de 1e en 2e verdieping

We zullen hier deel worden van een team dat een nieuwe gemeente/kerk in Tallinn zal gaan beginnen en we zien erg uit naar hoe God dit zal gaan zegenen.

Onze laatste weken hier in Valga zijn dus begonnen. In deze weken zullen we nog wat tijd op vakantie gaan, hebben we nog een gemeente dag en is zullen we de laatste dingen m.b.t. de kerk in Valga over dragen. Ook zijn we natuurlijk al druk bezig met inpakken, gelukkig is Elisabeth hier erg goed in!

Graag willen we jullie vragen om mee te bidden voor een paar goede laatste weken in Valga, voor de praktische aspecten van de verhuizing en het vinden van genoeg hulp met het uitladen in Tallinn, voor een goede start in Tallinn voor onze kinderen, voor nieuwe vriendinnetjes en in september een goede start op kindergarten en school, en voor nieuwe vrienden voor ons als gezin.

Bedankt allemaal, het is geweldig om een God te dienen die een geweldig plan heeft voor iedereen!

2 reacties

 • By Marc, 9 juli 2012 @ 21:43

  Dag! Via iemand die jullie kent hoorde ik over jullie, en dat jullie in Tallinn gaan wonen. Bijzonder hoor!

  Ikzelf ga deze zomer met Agapè naar Tallinn. Er wordt een conferentie en project gehouden in de stad. Wie weet ook iets voor jullie… Zie http://www.2012.ee voor meer informatie.

  Groeten, Marc

 • By Anoniem, 13 juli 2012 @ 10:06

  Hallo Marc, bedankt voor je berichtje en leuk van je te horen.
  Ja, we zijn op de hoogte van Heartbeat Tallinn en we verhuizen op de 27e, dit is de vrijdag van Heartbeat. Dit was de vroegste datum dat we ons huis konden krijgen.
  Maar om dingen even praktisch te maken, we zijn nog op zoek naar wat hulp om de verhuisauto leeg te halen. Afhankelijk van hoeveel mensen ik kan vinden is dit 1-2 uur werk. Mocht je nog wat andere (Nederlanders) weten die goede hulp zouden zijn dan zijn jullie hartelijk welkom om te helpen, en zou dit een grote zegen zijn! We komen dicht bij het centrum te wonen wat de logistiek misschien wat makkelijker zou maken. Ik hoor graag van je.
  Hartelijke groet, Arnoud

Other Links to this Post

RSS feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Plaats een reactie

WordPress Themes

Switch to mobile version